Mogelijkheden

Er kunnen wijnproeverijen worden georganiseerd en u kunt genieten van de rijke gastronomie van de streek, die bestaat uit een ruime keuze aan vlees en vleeswaren, verse en belegen kaassoorten, vele soorten groenten en peulvruchten, olie extravergine, wijn, Vin Santo, verse pasta, pasta fritta etc. Deze en vele andere heerlijkheden zult u ontdekken gedurende uw verblijf hier, terwijl u wordt omgeven door prachtige landschappen en eenvoudige, gastvrije en vriendelijke bevolking.

Op loopafstand is er een manege met de mogelijkheid voor beginners om paardrijlessen te volgen en voor de wat meer ervaren ruiter om excursies te maken in de mooie, beboste berghellingen in de omgeving. Dit onder leiding van een Nederlands sprekende gids.

Ook leent de omgeving zich uitstekend voor mountenbike en hiking.

995159_10200950277572686_352375512_n

Als u aankomt weet u nog niet waar u uit eten kunt gaan of waar u boodschappen kunt doen. Daarom bieden wij u in het hoogseizoen de eerste avond een gezellige gezamenlijke maaltijd aan, ook om met elkaar kennis te maken.Wij geven u dan ook graag informatie over de omgeving en eventuele activiteiten.

 

Het zwembad is open van begin juli tot en met eind augustus.

Voor kinderen is het o.a. mogelijk om hutten te bouwen en bomen klimmen. Let op! De activiteiten die door kinderen en ouders op het terrein worden ondernomen zijn voor eigen risico.
004